Åpningstider

Gjøvik treningssenter  har åpent alle dager, hele året. fra kl. 05:00 til kl. 24:00.

Nå har vi alle vært gjennom tøffe tak og usikkerhet siden Covid startet. Vi vil takke alle for dugnaden som har blitt gjort for å holde senteret åpent og fritt for smitte. Medlemmene har gjort en fantastisk innsats og vi trenger denne en stund til før «alt blir som før». Dette er en dugnad som gjør at nye medlemmer også vet at Gjøvik Treningssenter er en god plass å trene på alle måter. Takk for innsatsen!!

Generell informasjon om Gjøvik treningssenter.

Om senteret.

Gjøvik treningssenter (GTS) ligger på Fastland, som er 800 meter fra Gjøvik sentrum. Adressen er Jørgen Moes gate 5, 2819 Gjøvik.

GTS er et treningssenter for ALLE. GTS er ett ryddig og rent treningssenter der ALLE, gammel som ung, trent og utrent er velkommen. Terskelen for å begynne skal være lav og motivasjonen for å fortsette skal være høy. Vi har 5 treningssoner:

  • Kondisjonsavdeling
  • Uttøyning, bevegelighet, lett styrke sal . (Flexability )
  • Styrkesal: Apparater med vektmagasiner.
  • Styrkesal: Frivekter.
  • Funksjonell treningssal.
  • Og selvfølgelig herre og damegarderobe som begge har badstue.

Parkering er rett utenfor bygget. Bare ta en parkeringslapp i fra parkerings automaten ,og legg den i frontvinduet. Eller registrere parkeringen i Easypark-appen for å dokumentere parkeringstiden.Da kan du stå der 2 timer gratis.Dette gjelder mandag t.o.m. fredag fra 8-15. Ellers er det bare å parkere uten å tenke på lapp.

For mer informasjon, vennligst sjekk vår side om Spørsmål og Svar

 

Trykk på en av knappene for å melde deg inn: