RIKTIG TRENING FOR DEG FRA 13 TIL 18 ÅR:

Vi hos Gjøvik Treningssenter har stor glede av å kunne tilby trening til de under 18 år.
Trening er viktig i alle aldre og dette er en aldersgruppe som har stor aktivitet på andre områder enn kun styrketrening. Vi tilbyr mange løsninger for deg og for å finne den rette er det viktig å møtes for å få en forståelse av hvordan vi kan hjelpe deg til bedre helse og utvikling.

Riktig trening på et treningssenter kan redusere skader og hjelpe på feil eller ensidige belastninger på kroppen.
Samtidig kan feil trening hos oss også føre til unødvendige belastninger som gjør at effekten av treningen og gleden av den blir redusert. Vi har derfor fokus på riktig start, ansvarlig trening og for å ivareta sikkerheten under trening på senteret.

16-18 år:

Er du mellom 16-18 år og skal ha noen andre til å betale for deg så legger dere inn dette når medlemsskapet registreres. Du er ikke pliktig til å ta en «kom i gang»-time, men vi anbefaler det på det sterkeste da du får bedre nytte av både treningssenteret og treningen framover. Kontakt enten på post@gts1.no eller med skjemaet under for å få en «kom i gang»-time.

13 – 16 år:

For å starte trening hos oss når du er under 16 år må det gjennomføres en «kom i gang»-time. Dette for at vi kan introdusere deg til senteret og gi en riktig gjennomgang av utstyr og belastninger. Denne gjennomfører du før innmeldingen så fyll ut skjemaet under eller send en epost til post@gts1.no så får du rask tilbakemelding:


   


  Våre priser:

  • Medlemskap:                         349kr. pr mnd
  • PT/personlig oppfølging:  650 kr. pr time
  • Kom igang:                             650 kr. (obligatorisk for mindreårige, valgfritt for voksne)
  • Drop in time:                         100kr.
  • Avtalt prøvetime:                      0 kr.
  • Drop in prøvetime:              150 kr.