Her på Gjøvik Treningssenter har vi et ordtak «Trening skal være gøy, fengende og ikke koste for mye».

For kr. 305 pr mnd får du tilgang til alle fasiliteter og apparater som finnes hos oss. Kiropraktor som har over 20 års erfaring både som kiropraktor og har drevet med forskjellig treningsformer i mange år.Jeg kan tilrettelegge trening for deg. Ønsker du en treningstime t med kiropraktor koster det 500kr. pr time.Det gjør at treningen blir mer effektiv og konkret.Her kan en ta opp forbedringspotensiale og legge en plan for å nå målet ditt. Kosthold, trening , søvn er eksempler på hva en kan endre hvis en vil forbedre helsa.

Hos oss er det også mulig å fryse medlemsskapet i inntil 2 måneder dersom noe uforutsett skulle hende.

Enten du ønsker å trene aktivt hos oss for et idrettsmål, vedlikeholde , forbedre kroppen eller trene deg opp igjen etter uhell, sykdom eller annet så er du på rett plass. Riktig trening er viktig slik at du ikke feilbelaster kroppen som igjen kan forårsake at resultatet blir negativt. Kiropraktoren hjelper deg gjerne med veiledning og råd for at du får den beste opplevelsen. Noen er klare til å trene umiddelbart fordi kunnskapen og målsettingen er klar.

Mange trenger gjerne litt mer veiledning og har kanskje spesielle behov.Dette er viktig å få frem slik at program blir gjennomførbart for kunden . Den første treningsmåneden er veldig viktig for at en greier å komme over stivheten og ubehaget og kanskje mer slitenhet i starten. Får en ikke beskjed om slikt , vil en gi opp ,og treningen vil føles som om den er mot sin hensikt.

Når du er kunde hos oss er det mulig å komme og gå som du vil mellom kl. 0500 og 2400 hver dag slik at du kan trene akkurat når det passer for din egen del. Treningssenteret finner du på ved Fastland på Gjøvik for at det på sommeren også skal kunne være mulig å kombinere treningen med svømming eller andre aktiviteter.

Hvis du av en eller annen grunn skulle ha behov for en gratis prøvetime hos oss kan du ringe oss på tlf. 47701126 eller fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg. Har du allerede ønske om et tidspunkt for prøvetimen så er det en fordel.

 

Meld deg inn her:

 

(vi lager en link)

 

Eller ta kontakt for en prøvetime: