Her på Gjøvik Treningssenter har vi et ordtak «Trening skal være gøy, fengende og ikke koste for mye».

Våre priser:

  • Medlemskap:                         399kr. pr mnd

  • PT/personlig oppfølging:  650 kr. pr time

  • Kom igang:                             650 kr. (obligatorisk for mindreårige, valgfritt for voksne)

  • Drop in time:                         100kr. 
  • Avtalt prøvetime:                      0 kr. 
  • Drop in prøvetime:              150 kr. 

 


For kr. 399 pr mnd får du tilgang til alle fasiliteter og apparater som finnes hos oss. Kiropraktor som har over 20 års erfaring både som kiropraktor og har drevet med forskjellig treningsformer i mange år.Jeg kan tilrettelegge trening for deg. Ønsker du en Personlig trener koster det 650kr. pr time.  Det gjør at treningen blir mer effektiv og konkret.Her kan en ta opp forbedringspotensiale og legge en plan for å nå målet ditt. Kosthold, trening , søvn er eksempler på hva en kan endre hvis en vil forbedre helsa.


Enten du ønsker å trene aktivt hos oss for et idrettsmål, vedlikeholde , forbedre kroppen eller trene deg opp igjen etter uhell, sykdom eller annet så er du på rett plass. Riktig trening er viktig slik at du ikke feilbelaster kroppen som igjen kan forårsake at resultatet blir negativt. Kiropraktoren hjelper deg gjerne med veiledning og råd for at du får den beste opplevelsen. Noen er klare til å trene umiddelbart fordi kunnskapen og målsettingen er klar.

Mange trenger gjerne litt mer veiledning og har kanskje spesielle behov. Dette er viktig å få frem slik at program blir gjennomførbart for kunden . Den første treningsmåneden er veldig viktig for at en greier å komme over stivheten og ubehaget og kanskje mer slitenhet i starten. Får en ikke beskjed om slikt , vil en gi opp ,og treningen vil føles som om den er mot sin hensikt.

Når du er kunde hos oss er det mulig å komme og gå som du vil mellom kl. 0500 og 2400 hver dag slik at du kan trene akkurat når det passer for din egen del. Treningssenteret finner du på ved Fastland på Gjøvik for at det på sommeren også skal kunne være mulig å kombinere treningen med svømming eller andre aktiviteter.

 

 

Meld deg inn her eller bestill prøvetime: