Åpningstider

Gjøvik treningssenter  har åpent alle dager, hele året. fra kl. 05:00 til kl. 24:00.

Generell informasjon om Gjøvik treningssenter.

Om senteret.

Gjøvik treningssenter (GTS) ligger på Fastland, som er 800 meter fra Gjøvik sentrum. Adressen er Jørgen Moes gate 5, 2819 Gjøvik.

GTS er et treningssenter for ALLE. GTS er ett ryddig og rent treningssenter der ALLE, gammel som ung, trent og utrent er velkommen. Terskelen for å begynne skal være lav og motivasjonen for å fortsette skal være høy. Vi har 5 treningssoner:

 • Kondisjonsavdeling
 • Uttøyning, bevegelighet, lett styrke sal . (Flexability )
 • Styrkesal: Apparater med vektmagasiner.
 • Styrkesal: Frivekter.
 • Funksjonell treningssal.
 • Og selvfølgelig herre og damegarderobe som begge har badstue.

Parkering er rett utenfor bygget. Bare ta en parkeringslapp i fra parkerings automaten ,og legg den i frontvinduet. Eller registrere parkeringen i Easypark-appen for å dokumentere parkeringstiden.Da kan du stå der 2 timer gratis.Dette gjelder mandag t.o.m. fredag fra 8-15. Ellers er det bare å parkere uten å tenke på lapp.

Kundeservice

Gjelder det spørsmål om faktura ,  betaling ,kontakt Collectio på 22806290.

Gjelder det spørsmål om trening, innmelding eller prøvetime , 

Vil du nå oss på  epost : post@gts1.no 

Telefon: Kan nås på telefon mandag,onsdag og torsdag fra 11 og 16 på mobil 47701126

 

Ordinær avtale:

Ditt medlemskap registrerer du enkelt selv på www.gts1.no. Trykk på bli medlem.

NB! Vi benytter elektronisk signering av avtalegiro, så ha Bank ID (brikke eller mobil klar)

Ungdom 13-18 år:

Ved bestilling av treningsavtale for ungdom 13-18 år, trenger bekreftelse / opplysninger om foresatt (og ansvarlig betaler).  Benytt bestillingsskjema som ligger her: www.gts1.no

Prøvetime?

Vi tilbyr 1 gratis prøvetime for de som ønsker å teste oss ut. Hvis du ønsker en prøvetime så sender du oss en melding via vår epost: post@gts1.no med ønsket dag og tidspunkt.

NB: Prøvetimer skal alltid være godkjent av personalet.

Elektronisk signering av avtalegiro

Hvordan inngår jeg avtalegiro avtale?

Ved bestilling via nett vil du, etter å ha fylt ut din kontakt informasjon og huket av for «Jeg har lest og aksepterer avtalevilkårene» få opp en bolk nederst på siden «Gå videre til signering av avtalegiro avtale». Vi benytter Bank ID for elektronisk signering av avtalegiro avtalen. Så ha derfor din Bank ID brikke klar eller din Bank ID for mobil tilgjengelig.

Aktiv avtalegiro avtale?

Du har selv ansvar for at avtalegiroen som er inngått er aktiv i nettbanken, og at beløpet blir trukket på forfallsdato. Det kan ta noen dager fra avtalegiro avtalen er opprettet til den er aktiv i banken. Får du en faktura på papir må du derfor betale den.

Informasjon og bekreftelse på bestilling

Du vil etter bestilling motta din velkomst epost  med bekreftelse på din bestilling og våre vilkår. Her vil du også finne informasjon om vår medlemsapp som du benytter for å låse deg inn på senteret med, samt våre senterregler. Denne velkomst epost vil inneholde ditt personlige passord for innlogging i vår medlemsapp.

Dersom du har bestilt treningsavtale Ung 14-18, kan det ta noen timer før avtalen blir registrert og du mottar velkomst epost, da dette tas manuelt.

Adgang til senteret

Hvordan kommer jeg meg inn på senteret?

Vi benytter elektronisk adgangskort i app for innlåsing på våre sentre. Etter at du har registrert deg som medlem på nett, mottar du en velkomst epost med informasjon om hvordan du kommer i gang med denne.

Trivselsregler

 • Alle skal registrere sitt besøk ved ankomst.
  Det er ikke tillatt å slippe inn andre eller å gå inn uten eget gyldig medlemskap. Overtredelse av dette medfører sperring av treningsavtale.
 • Rene innesko skal brukes (utesko benyttes ute).
 • Sett alltid skoene i sko hylla ved inngangen. 
 • Det er ikke tillatt å trene barfot eller i bar overkropp.
  NB: Trenings sko skal tas hjem etter hver økt.
  Rydd alltid på plass alt av utstyr og vekter etter deg.
 • Tørk av apparater med desinfeksjons spray etter bruk.
 • Meld alltid i fra om eventuelle skader/hendelser.
 • Lukk åpne vinduer om du er sistemann ut.
 • Lokalet skal forlates innen kl. 24.00.
 • Ta vare på ditt lokale treningssenter!

Appen fungerer ikke!

Når du er ved inngangsdøra til treningssenteret, skal døra dukke opp i appen under adgang.

NB! Stedstjenester og Bluetooth må være aktivert for at løsningen skal fungere.

Dersom du ikke får opp døra i appen kan det for Android telefoner noen ganger være nødvendig å stille inn på mest nøyaktige stedsangivelse i innstillinger.

Ved flere ubetalte fakturaer vil tilgang til senteret bli stengt. Status på betalinger finnes under min profil i appen.

Administrer ditt medlemskap

Medlemsapp

Vår medlemsapp BOOST System gir deg tilgang til følgende:

 • Adgang – elektronisk medlemskort og opp låsing av senter rett fra app
 • Min profil – oversikt over din avtale, treningslogg, fakturaer / avtalegirotrekk samt mulighet til å redigere adresse, mobil nummer og e-postadresse
 • Senterinfo – kontaktinformasjon til oss og besøksplanlegger / besøksstatistikk

Fryse avtale?Vi fryser kun avtaler i hele måneder. Eksempel kunden sender epost om å fryse den 17 oktober. Da kan en fryse 1 eller 2 måneder ifra den 1. november. Kun 2 måneder i strekk. 

Oppsigelse

Hvordan sier jeg opp min treningsavtale?

Oppsigelse av medlemskap skal gjøres skriftlig og sendes til: post@gts1.no

Du vil deretter motta en bekreftelse fra oss om bekreftet oppsigelse med informasjon om når din treningsavtale opphører. Husk å ikke stoppe avtalegiroen før 1 måned oppsigelse har gått. Hvis det skjer , vil du få purring ifra Collectio. 

Oppsigelsestid

Medlemskap uten eventuell kontraktsforpliktelse (bindingstid) kan avbrytes med 1 måneds oppsigelsesfrist regnet fra første månedsskifte etter mottatt oppsigelse. Siste belastning vil derfor alltid gjøres i måneden etter oppsigelsen er mottatt.

Starte avtale på nytt

Hvis du har vært medlem hos oss tidligere så sender du oss en epost til post@gts1.no ,og vi starter deg opp manuelt. Har det gått over 3 måneder , vil du motta din oppstarts faktura samt link for signering av avtalegiro avtalen.

Merk: Hvis du har endret noen kontaktinformasjon siden sist du var medlem er det viktig at du opplyser oss om disse endringene.

Velg mellom ordinær medlem -voksen og Kom igang 13-18 år .

Oppstarts faktura for resterende dager i inneværende måned , hele neste måned og betaling av inngangsapp. Inngangs app betales kun ved inngåelse av ny avtale. Sendes på e-post ved fullført bestilling. Deretter gjelder løpende avtale til kr305,- med trekk på avtalegiro den 1 i hver mnd. (1 mnd. oppsigelsestid)

NB! Vi benytter Bank ID for elektronisk signering av avtalegiroavtalen. Ha derfor din Bank ID brikke eller Bank ID for mobil tilgjengelig! 

Gjøvik treningssenter – ordinær

Vil en ha satt opp program og en gjennomgang for voksne-ordinært medlemskap, kan en få det. Dette koster 650 kroner. Dette vil være lønnsomt for mange slik at en får resultat av treningen. 

For bestilling for mindreårige, benytt valget nedenfor!

Gjøvik treningssenter – Ung 13-18

 Her må en av de foresatte være sponsor-betale for medlemmet. 

Når du trykker på dette valget vil du få lagt inn informasjon om sponsor og det nye medlemmet. 

Fyll inn bestillingsskjema som ligger her :www.gts1.no/ung 13-18

Her er Kom i gang valgfritt som for voksne , men anbefales. 

Gjøvik treningssenter- Ung 13-15 år

De som er 13-18 år er det obligatorisk å gjennomføre Kom i gang 13-18. Dette avtales pr. epost: post@gts1.no eller pr. telefon 47701126. Det er viktig at trening skjer på en trygg og forsvarlig måte. Derfor må en i forkant av medlemskapet melde seg på og gjennomføre vårt kurs UNG 13-18.

Dette koster 650 kroner. 

Fyll inn bestillingsskjema som ligger her :www.gts1.no/ung13-18