Våre priser:

  • Medlemskap:                         349kr. pr mnd
  • PT/personlig oppfølging:    650 kr. pr time
  • Kom igang:                             650 kr. (obligatorisk for mindreårige, valgfritt for voksne)
  • Drop in time:                         100kr. 
  • Avtalt prøvetime:                      0 kr. 
  • Drop in prøvetime:              150 kr. 

For kr. 349 pr mnd får du tilgang til alle fasiliteter og apparater som finnes hos oss. Kiropraktor som har over 20 års erfaring både som kiropraktor og har drevet med forskjellig treningsformer i mange år.Jeg kan tilrettelegge trening for deg. Ønsker du en Personlig trener koster det 650kr. pr time.  Det gjør at treningen blir mer effektiv og konkret.Her kan en ta opp forbedringspotensiale og legge en plan for å nå målet ditt. Kosthold, trening , søvn er eksempler på hva en kan endre hvis en vil forbedre helsa.


Enten du ønsker å trene aktivt hos oss for et idrettsmål, vedlikeholde , forbedre kroppen eller trene deg opp igjen etter uhell, sykdom eller annet så er du på rett plass. Riktig trening er viktig slik at du ikke feilbelaster kroppen som igjen kan forårsake at resultatet blir negativt. Kiropraktoren hjelper deg gjerne med veiledning og råd for at du får den beste opplevelsen. Noen er klare til å trene umiddelbart fordi kunnskapen og målsettingen er klar.

Mange trenger gjerne litt mer veiledning og har kanskje spesielle behov. Dette er viktig å få frem slik at program blir gjennomførbart for kunden . Den første treningsmåneden er veldig viktig for at en greier å komme over stivheten og ubehaget og kanskje mer slitenhet i starten. Får en ikke beskjed om slikt , vil en gi opp ,og treningen vil føles som om den er mot sin hensikt.

Når du er kunde hos oss er det mulig å komme og gå som du vil mellom kl. 0500 og 2400 hver dag slik at du kan trene akkurat når det passer for din egen del. Treningssenteret finner du på ved Fastland på Gjøvik for at det på sommeren også skal kunne være mulig å kombinere treningen med svømming eller andre aktiviteter.

Bestille prøvetime, bedriftsavtale eller andre henvendelser: Fyll ut skjemaet under eller send en epost til post@gts1.no så får du rask tilbakemelding.

Hyggelig at du vil begynne å trene hos oss

For deg som er voksen og skal betale selv:

For deg som er under 18 år og skal ha noen andre til og betale/sponse deg:

Husk at når du velger dette må den som skal betale legge inn betalingsdetaljer/avtalegiro ved innmelding.

Er du fra 13 til 16 år må du ha en pt time når man blir medlem, dette for at du får en solid kunnskap, føle det sikker og unngå skader under trening.

For deg som er ansatt i en bedrift med avtale hos oss:

Skjema for prøvetime eller andre henvendelser (du kan og sende en epost til post@gts1.no):